Awwwards
POŠTOVANI, SUN CITY VAS OBAVEŠTAVA DA SU SVI STANOVI PRODATI. DOSTUPNA VAM JE KUPOVINA PARKING MESTA NA NIVOU -1 I NIVOU -2.
SunCity EnergoProjekt

Projekat SUN CITY je najnoviji projekat kompanije Energogroup d.o.o., koja ponovo, u svojstvu generalnog izvođača radova, gradi stambeno-poslovni kompleks prepoznatljivog kvaliteta.

Zemljište na kome se zida objekat je u privatnoj svojini SUN CITY d.o.o, a naknada za građevinsko zemljište je unapred plaćena na ukupnu kvadraturu poslovno stambenog objekta utvrđenog Građevinskom dozvolom, uz obezbeđeno projektno finansiranje od strane UniCredit Bank, što garantuje kupcima stanova da će se u kupljenu nekretninu useliti u predviđenom roku bez ikakvih potencijalnih dodatnih troškova.

Energogroup d.o.o. je vodeća inžinjersko građevinska kompanija na tržištu Balkana koja je do sada uspešno izvela oko 950.000 m2 poslovnog i stambenog prostora po sistemu “Ključ u ruke”.

Sa svojih 50 inženjera u Srbiji i jos 150 u regionu, tokom poslednjih 10 godina uspešno je izvela 140 projekata ukupne vrednosti veće od 450 miliona evra, uključujući tržne centre, hotele, fabrike, stambene i poslovne zgrade.