Awwwards
POŠTOVANI, SUN CITY VAS OBAVEŠTAVA DA SU SVI STANOVI PRODATI. DOSTUPNA VAM JE KUPOVINA PARKING MESTA NA NIVOU -1 I NIVOU -2.

Lokacija


Adresa nije samo podatak iz dokumenta, već važan deo svakodnevnog života.

Zato je SUN CITY smešten u dinamičnom delu Novog Beograda, koji je tokom poslednje dve decenije postao usmeren kako ka poslovanju vodećih stranih i domaćih kompanija, tako i ka modernom i aktivnom životu.

Od studenata i mladih na samom početku karijere, preko uspešnih poslovnih ljudi, pa sve do porodica – Novi Beograd svima pruža odlične uslove za udoban i praktičan gradski život.

Stambeni kompleks SUN CITY se nalazi u Bloku 63 na Novom Beogradu.

Povezanost linija GSP – čak sedam autobuskih (68, 73, 82, 89, 94, 95, 610, 68 H - Noćni), 3 za minibus (E1, E5, E6) i tri tramvajske (7, 9, 11, 13, 7H - Noćni), kao i široke saobraćajnice, dovoljno parking prostora (SUN CITY poseduje i sopstvenu zatvorenu garažu), blizina najatraktivnijih centara za šoping i zabavu, a uz dobar izbor vrtića, škola i zdravstvenih ustanova, čine ovaj kvart izuzetno dostupnim za sve ono što Vam je potrebno.

Do obale reke Save stiže se peške za nekoliko minuta, a blizina Mosta na Adi čini putovanje čak i u udaljenije krajeve grada jednostavnim i brzim.

Pogledajte mapu lokacije.